تحقیق در متون نثر
تحقیق در متون نظم
ادبيات غنايي

پیرو اعلام قبلی علاوه بر لغو امتحانات روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 20 و 21 دیماه بعلت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رحمت الله تعالی علیه و عزای عمومی،امتحانات روز چهارشنبه مورخ 22 دیماه نیز لغو می شود.

انا لله و انا الیه راجعون
ضمن عرض تسلیت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رحمت الله تعالی علیه به اطلاع مي رساند کلیه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 20 و 21 دیماه تعطیل اعلام می شود و کلیه امتحانات در این روزها توسط واحدهای دانشگاهی بعد از آخرین امتحان، برنامه ریزی شده و با اطلاع رسانی به دانشجویان برگزار خواهد شد

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي

ثبت نام عتبات عالیات ویژه دانشگاهیان تمدید شد....

به مناسبت هفته دفاع مقدس ریاست و اعضاء هیات رئیسه واحد انار با خانواده های معزز شهیدان رشیدی و سلیمانی دیدار کردند در این دیدار دکتر پورنامداری ریاست واحد ضمن تبریک هفته دفاع مقدس یاد وخاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت و از دلاوریها و رشادتهای شهدای جنگ تحمیلی سخن گفت ایشان افزودند شهداء جهت دفاع از مملکت خویش از جان خود مایه گذاشتند و با تمام قوا در برابر دشمنان ایستادگی کردند و تا ایران اسلامی را به پیروزی رساندند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار

دکتر بابک آل طه در پیامی آغاز سال تحصیلی را به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و بویژه دانشجویان جدید الورود تبریک گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان در متن این پیام آمده است:

استان کرمان در جنوب شرقی ایران قرار گرفته است. بر اساس آمار مرکز آمار ایران جمعیت این استان در سال ۱۳۹۰ برابر با ۲٫۹۳۸٫۹۸۸ نفر و مرکز آن کلانشهر کرمان است. این استان با در بر گرفتن بیش از ۱۱ درصد از وسعت ایران یکی از پهناورترین استان‌ها و نهمین استان پرجمعیت کشور محسوب می‌شود

دکتر میرزاده در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید و بهار علم و دانش را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت

برای مشاهده رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار منوی رشته های تحصیلی در سمت راست صفحه را انتخاب نمایید.
صفحه نخست |  اخبار |  گالری تصاویر |  دایرکتوری افراد |  مرکز دانلود |  نظرسنجی |  ورود دانشجویان |  پست الکترونیک |  نقشه سایت |  تماس با ما