پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر بابک آل طه در پیامی آغاز سال تحصیلی را به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و بویژه دانشجویان جدید الورود تبریک گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان در متن این پیام آمده است:

«ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُون »

بار دیگر فصل « مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به تنی از بندگان خود عنایت فرموده است.

تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته وآغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان عزیز، اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان دلسوز وپرتلاش دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، تبریک عرض می نمایم و برای همگان دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

امید است این تقارن و هم زمانی خجسته، آغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی در مسیر شکوفائی و بالندگی کشور عزیزمان باشد.

یکی از خطیرترین وظایف در تحقق منوی مقام معظم رهبری برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی بر دوش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور است و قطعا همه دانشگاهیان و دانشجویان استان کرمان با تمرکز بر تحقیقات کاربردی دانش بنیان در این مسیر وظیفه خود را به خوبی ادا خواهند نمود.
بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی ترین رسالت مجموعه دانشگاهی است و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه تمدن ساز باید روحیه علم محوری توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود، که لازمه این مهّم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق های علمی کشور است.

امید است مدیران ، اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی و فرهگی به دانشجویان عزیز موفق باشند.

از درگاه یگانه سبحان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، موفقیت، بهروزی و نیک فرجامی آرزو می نمایم.

بابک آل طه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

صفحه نخست |  اخبار |  گالری تصاویر |  دایرکتوری افراد |  مرکز دانلود |  نظرسنجی |  ورود دانشجویان |  پست الکترونیک |  نقشه سایت |  تماس با ما