امروز : سه_شنبه 99/1/12

آرامش و امنیت کنونی ما در کشور و اقتدارایران اسلامی مرهون خون شهداست

1398/12/20 (9:50:49 PM)

بسم الله الرحمن الرحیم

22 اسفند ماه فرصت مغتنمی است برای تکریم و تعظیم شهیدان آن دلاور مردان و شیر زنانی که در راه حفظ و حراست از خاک و کیان ایران اسلامی عزیزترین سرمایه وجود خود را فدا نموده و برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه می درخشند.

آرامش و امنیت کنونی ما در کشور و اقتدار ایران اسلامی نه تنها در منطقه بلکه در جهان مرهون خون شهدای والامقامی است که با ایثار و از خودگذشتگی موجب سربلندی کشور و حافظ آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی و امام راحل شدند، وظیفه ما ادای احترام به مقام شهداء، زنده نگه داشتن نام و یاد شهداء، پیروی و ادامه راه آنان و تکریم خانواده معظم شهدا است.

ضمن گرامیداشت 22 اسفند روز بزرگداشت شهداء و ادای احترام به تمامی شهیدان ایران اسلامی و تبریک این روز به خانواده معظم شهداء و تقدیر از زحمات و تلاش صادقانه و مجدانه تمامی خدمتگزاران به خانواده های معزز شهداء امیدوارم در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) و با بهره مندی از رهنمودهای گهربار امام شهیدان و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با تأسی از اندیشه، سیره و راه شهیدان با وحدت، همدلی و انسجام در راه اعتلای آرمانهای والای انقلاب اسلامی قدم  برداریم.

دکتررضا قدیری

رئیس دانشگاه آزاداسلامی انار