بازدید شهردار و اعضاء شورای اسلامی از دانشگاه آزاداسلامی انار

1397/08/23 (12:56:44 PM)

شهردار و اعضاء شورای اسلامی شهرستان انار از پروژه نیروگاه خورشیدی 100کیلو واتی و گلخانه هیدروپونیک هوشمند این واحد دانشگاهی بازدید کردند. در این بازدید دکتر رضا قدیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی انار در خصوص طرح های فوق گزارشی ارائه نمود ایشان افزود نیروگاه خورشیدی در زمینی به مساحت4000 متر مربع و در مدت زمان 6ماه به بهره برداری رسید و انرژی تولیدی آن وارد مدارشده است سرپرست واحدانار در خصوص گلخانه هیدروپونیک هوشمند افزود این طرح در زمینی به مساحت  4500متر مربع در حال احداث است وبه زودی افتتاح می شود و محصول اصلی آن گوجه فرنگی صادراتی می باشد. دکتر قدیری در این مراسم از شهردار و اعضاء شورای اسلامی شهرستان به خاطر همکاری با دانشگاه تقدیر و تشکر نمود و گفت آماده هرگونه همکاری با شهرداری و شورای اسلامی شهرستان هستیم.