امروز : سه_شنبه 99/1/12

نشست هم اندیشی پیرامون بیانیه گام دوم

1398/11/15 (11:58:54 AM)

دراین مراسم حجه الاسلام علی عرب پورمسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در شپاه ثارالله استان کرمان به ایراد سخن پرداخت.

ایشان در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و چهل و یکمین بهار انقلاب اسلامی شهادت سردارسپهبد حاج قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت گفت واز رشادت ها و دلاوری های سردار دلها در مبارزه با داعش و دشمنان انقلاب سخن گفت.

ایشان ثمرات انقلاب اسلامی را پیروزی ملت ایران در سال 57دانستند و افزودند با اتحاد و همدلی ملت ایران با حضرت امام خمینی(ره) رهبرکبیر انقلاب اسلامی باعث پیروزی شدند و اسلام و مسلمین را ازدست دشمنان نجات دادند.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود افزودند:انقلاب اسلامی برای دشمنان و غربی ها تعازض ایجاد کرد و تمام محاسبات انان را دردنیا به هم ریخت و باعث شد آنان نتوانند برای ایران اسلامی تصمیم بگیرند و انقلاب اسلامی تنها کشوری است که از تمام خطرات مصون مانده است و در سایه دستورات و فرمایشهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)همیشه سرافراز و پیروز است.

حاج آقا عرب پور آرامش و آسایش ملت ایران را مدیون خون شهدا دانست و افزود باید مطیع ولی امر باشیم و از آن اطاعت کنیم

ایشان افزود در یبانیه گام دوم باید طوری عمل کرد که نقط ضعف برطرف شود دربیانیه گام دوم باید سه مرحله را پشت سر بگذاریم.

مرحله 1-خود سازی و استحکام پایه های انقلاب:که بایدهمگان به آن پایبند باشیم و شب روز برای پیشرفت نظام و انقلاب تلاش کنیم و وابسته به دیگر کشورها نباشیم و خودمان مستقل عمل کنیم

مرحله2-جامعه پردازی:یعنی ساختارهای اجتماعی ما در همه ابعاد عاری از فساد باشد باشدو این مبنای ما می باشد که جامعه و ملت ایران عاری از هرگونه فساد باشند.

مرحله3-تمدن سازی:آخرین مرحله ای است که ما باید به صورت پویشی عمل کنیم وبرای برداشتن گام های استوار در آینده باید گذشته را بشناسیم تا بخش دیگری از جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ آغازشود.

حجه الاسلام عرب پور در ادامه افزود:مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل (ما می توانیم)عامل عزت و پیشرفت ایران در تمام عرص ها می باشد و برکات زیادی برای انقلاب می باشد

در ادامه این مراسم جلسه پسش و پاسخ با حضور حاج آقا عرب پور و اعضاء هیات علمی و کارکنان برگزارشد.