امروز : سه_شنبه 99/1/12

حضرت فاطمه اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی است

1398/11/06 (2:23:09 PM)

السلام علیک یا فاطمة الزهرا یا بنت رسول الله!

حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی پیامبر اکرم (ص) علیرغم حیات کوتاه ، الگوی خوبی برای مسلمانان جهان و بلکه تمام بشریت هستند این شخصیت برجسته اولین منتقد سیاسی انحراف تاریخ اسلام و تشییع است و اولین منتقد نشست در سقیفه بنی ساعده است و اولین مدافع امام عدالت و آزادگی است ، ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی (ص) « ام ابیها » لقب گرفتند ، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تا کنون است که می توان به سیره عملی ایشان در همسرداری ، تربیت فرزند ، خانه داری ، روابط اجتماعی و به ویژه حجاب استناد نمود.

پیروی و اطاعت از رسول خدا و حامی ولایت و امامت امیر المؤمنین(ع) درس مهمی است که آن حضرت ، به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد ؛ چرا که هر کس به ریسمان ولایت تمسک جست ، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است.

باید گفت که شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست ؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.

فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ، بی بی دوعالم ، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج) و رهروان حضرتش تسلیت عرض می نماییم

دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار