برگزاری جلسه شورای اداری واحد

1398/02/23 (10:09:12 AM)

برگزاری جلسه شورای اداری واحد

جلسه شورای اداری واحد باحضور هیات رئیسه و کارکنان در محل سالن کنفرانس برگزار گردید. در این جلسه دکتر قدیری رئیس دانشگاه ضمن  تبریک ماه مبارک رمضان و همچنین شعارسال 98(رونق تولید) که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است از کلیه کارکنان ستاد استکان و نیروهای مستقر در گلخانه که در ایام عید همکاری داشته اند تقدیر و تشکر نمود و افزود مسئولین شهرستان ازجمله فرماندار از عملکرد ستاد اسکان دانشگاه در ایام عید رضایت کامل را داشته اند.

رئیس واحدافزود:در سال 98 برنامه مختلفی مدنظر داریم که انجام دهیم از جمله برگزاری همایش نخبگان شهرستان،برگزاری دوره پرستاری،تبدیل گلخانه به شرکت های دانش بنیان،رایزنی جهت راه اندازی سه مهدکودک و همچنین راه اندازی هنرستان تربیت بدنی تا اوایل مهرماه این هنرستان راه اندازی خواهدشد.

در ادامه این مراسم کارکنان و اعضاء هیات رئیسه به بحث و تبادل نظر درخصوص برنامه پرداختند