امروز : دوشنبه 98/9/18

بازدید مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان از دانشگاه آزاداسلامی انار

1398/09/07 (8:37:32 AM)

جناب سرهنگ محمود مهدوی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس از روند ساخت و اجرای المان شهید گمنام و فضا سازی اطراف آن بازدیدنمود.

سرهنگ مهدوی نقشه ساخت المان را مورد بررسی داد و از نزدیک در جریان فعالیت های انجام شده قرارگرفت و دستورات لازم ردر این خصوص را ارائه نمود و از تلاش و همت مسئولین دانشگاه تشکر کرد.

دراین بازدید مهندس مهرابی مدیر دفتر فنی دانشگاهدر خصوص ساخت المان و فضا سازی اطراف آن بیان داشت متراژکل المان شهید گمنام 50متر مربع و فضاسازی اطراف آن 2000متر مربع می باشد.

مهرابی بیان داشت تمام تلاش و همت مسئولین دانشگاه در این است که ساخت المان و فضاسازی اطراف آن تا سال 99 به اتمام برسد و مورد بهره برداری قرار گیرد.

دراین بازدید سرهنگ مرادی زاده فرماندهی سپاه شهرستان،یوسفی رئیس بنیاد شهید و مسئولین دانشگاه سرهنگ مهدوی را همراهی کردند.

دانشگاه آزاداسلامی واحد انار در تاریخ یکم اسفنده 1396همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)میزبان شهید گمنام از شهدای هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی بود.