امروز : پنجشنبه 98/9/14

جلسه هم اندیشی رئیس دانشگاه آزاداسلامی انار با مدیران و معلمان مجتمع سما

1398/06/06 (8:53:58 AM)

رئیس واحد انار در خصوص بحث آموزشی ابراز داشت معلمان باید به روز باشند و با روشهای نوین وفعال آموزشی آشنایی کامل داشته باشند و در تدریس خود به کار گیرند و در بحث مهارتی باید مهارتهای متناسب با سن و جنس دانش آموز که باآیتم آئین نامه ها و بخشنامه های آموزش و پرورش تضادنداشته باشدمهارت و بحث آموزشی یاد داد و برنامه های آموزشی و فرهنگی و مهارتی دانش آموزان را مشخص کنیم و تحویل والدینشان دهیم.

رئیس واحد انار در ادامه افزود باید هر چند ماه یکبار بازار چه کارآفرینی و خود اشتغالی برگزار نمود وکلیه کارهای دانش آموزان  را در این بازارچه به نمایش گذاشت و همچنین باید محیطی شاددر راستای ارزشها برای دانش آموزان ایجاد کنیم.

درپایان مدیران و معلمان سما با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انار به بحث و تبادل نظرپرداختند.