امروز : پنجشنبه 98/9/14

آغاز سال تحصیلی جدید مبارک باد

1398/07/01 (12:25:36 PM)

همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان ورودی جدید که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و انشاالله اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار کرده، راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت خویش را به کار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا و پایداری کرده تا بتوانید در سالیان پس از دانشگاه چرخ های علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرید.

برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانیم

دانشگاه آزاداسلامی واحدانار