امروز : سه_شنبه 99/1/12

نشست هم اندیشی پیرامون تعامل پلیس با دانشگاه

1398/11/15 (12:35:12 PM)

نشست هم اندیشی تعامل پلیس با دانشگاه

نشست هم اندیشی پلیس با دانشگاه با حضور سرهنگ رضا خلیلی نژاد فرماندهی انتظامی شهرستان انار و اعضاء هیات رئیسه کارکنان و اعضا هیات علمی در محل دانشگاه آزاداسلامی واحد انار برگزار گردید

دراین مراسم سرهنگ خلیلی نژاد هدف از برگزاری این نشست را تعامل پلیس با دانشگاه در زمینه های علمی ،امنیتی و پژوهشی دانست و افزود مهمترین بحثی که مدنظر است آسیب های اجتماعی می باشد که باید با همکاری یگدیگر نسبت به رفغ آن اقدام کنیم و هرچه قدر دراین زمینه کارکنیم بازهم کم کاری شده است.

سرهنگ خلیلی افزود:پلیس دست یاری سوی دانشگاه و اعضای هیات علمی دراز می کند و در ازمینه آسسیب های اجتماعی و دیگر زمینه ها کمک مساعد می خواهد که با پلیس در زمینه امنیت،سلامت و ناهنجاری کمکک کنند ودانشگاه می تواند در این خصوص بسیار اثرگذار باشد.