امروز : دوشنبه 98/9/18

فرا رسیدن اربعین حسینی تسلیت باد

1398/07/22 (10:58:19 AM)

امام صادق(ع)می فرماید: آسمان چهل روز در عزای حسین(ع) گریست . . .

اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و 72 تن از یاران با وفای ایشان از راه رسید و اکنون زمین و آسمان سیاه پوش و گریان مصیبت های شهداء و اسرای کربلا و تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) هستند .

اینک قریب چهل روز از غروب غم فزای شهادت شقایق ها می گذرد و اینکه از صدای تحسن شلاق خزان بر پیکر آلاله ها، اربعینی می گذرد و اسارت و سیلی، غربت، فریاد و بیدادگری سهم حاملان پیغام قاصدک های عترت و عظمت شد.

این روز بزرگ نشانه ای از شکوه عشق میان پیروان اسلام استاز آن روزتا امروز چهل روز سوگ ابرمردی نشستیم که حیات اسلام مدیون رگ های پاره پاره است. قصه سر و نیزه، قصه لب های خونین و قرآن، قصه سیلی و صورت گلگون کودک غمگین و تمام حقیقت هایی که هر سال از پرده چشمان ما می گذرد را شنیده ایم.

تنها زیارت اربعین سید الشهداء علیه السلام است که مؤمن خالص را از دیگران تمیز می دهد . و دوستان اهل بیت علیهم السلام را از غیر آنان جدا می کند. و مؤمن واقعی کسی است که نگذارد آثار نهضت حسین علیه السلام فراموش شود و در قدردانی و شرکت در هدف آن حضرت کوتاهی نورزد.

دانشگاه آزاداسلامی انار فرا رسیدن اربعین حسینی را به محضر سلاله پاک نبی مکرم اسلام حضرت ولی عصر(عج) و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید و آحاد شیعیان و محبین اهل بیت (علیهم السلام) تسلیت و تعزیت عرض می نماید.