محرم ماه ایثار و از جان گذشتگی است

1398/06/10 (2:31:45 PM)

محرم، ماه ايثار و از جان گذشتگي است. ماه عشق و شور و فرياد است. ماه آميختن با خون و آميختن عشق است. محرم ماه قيام و پيام است كه دل هاي شيداي نيكان و مشتاقان را به سوي مراد و محبوبشان معطوف مي سازد، ايام حماسه و عاطفه با فرا رسيدن اين ماه آغاز مي گردد تا شيفتگان معرفت و عاشقان ايثار را با كاروان كربلا همراه و هم نوا سازد، تا شور و شعور عاشورايي، ديگر بار احياء گردد و ارادت علاقه مندان به سرور و سالار صاحبدلان فزوني يابد و روح انسان ها از زندان نفس رهانيده شود.

محرم مي آيد تا آواي فداكاري و مقاومت در برابر بيداد را در جهان هستي طنين افكند و طلسم استكبار و استبداد را در هم شكند و به افسون نا اميدي در برابر زورگويان و قدرت طلبان به ظاهر غالب، خاتمه دهد. وسوسه خناسان و خدعه اغواگران را خنثي نمايد و شعار "هيهات منا الذله" را عملي سازد و پرچم پر افتخار نهضت حسيني را در فرازين نقطه جهان به اهتزاز در مي آورد.

حلول ماه محرم، ماه عزاي حسيني، ماه پيروزي خون بر شمشير ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه(سلام الله عليها)، ماه شهادت امام حسين(عليه السلام) و ياران با وفايش را به همه مسلمانان جهان به ويژه به ساحت منجي عالم بشريت امام زمان(عجل الله تعالي فرجه الشريف)، تسليت مي گوييم