امروز : یکشنبه 99/1/10

دانشگاه صرفا محلی برای کسب مدرک تحصیل نباشد.

1398/09/17 (2:17:21 PM)

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان انار با توجه به تلاش استادان و کارکنان عنوان کرد که در آینده نزدیک ۴ هزار متر مربع گلخانه هیدروپونیک در این دانشگاه ساخته خواهد شد.»

دکتررضا قدیری درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان انار برای رفاه دانشجویان بیان کرد: «اکنون اکثر شهرها دانشگاه و دانشگاه‌های آزاد دارند و اکثر دانشجویان بومی هستند و دیگر به امکاناتی که سال‌های قبل مهیا می‌شد، نیازی ندارند؛ اما برای دانشجویان غیربومی خوابگاه و بوفه وجود دارد.»

وی در پاسخ به این پرسش که برای رشته‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار چند رشته وجود دارد و این واحد اکنون در این مقاطع چه تعداد دانشجو دارد؟ عنوان کرد: «برای رشته کاردانی ۲۸ رشته، کارشناسی ۳۰ رشته و کارشناسی ارشد هم ۱۸ رشته و یک رشته دکتری ادبیات فارسی هم دارد که اکنون دانشجو داریم. تقریباً بالغ بر هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی انار از مقطع کاردانی تا دکتری مشغول تحصیل هستند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار درباره اقدامات این دانشگاه در سال ۹۸ در حوزه‌های آموزش، پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد: «قسمت آموزش بحث کیفیت تدریس و استادان است و همیشه تلاش ما در این بخش این بوده که از استادان خوب در سطح شهرستان استفاده شود؛ کارگاه‌های مختلفی در این خصوص برای دانشجویان برگزار می‌شود تا آموزش‌های تکمیلی مانند کارگاه‌های برق و بورس و ... را ارائه بدهند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار افزود: «اما در قسمت پژوهش همان‌طور که می‌دانیم نسل سوم و چهارم در دانشگاه‌ها حضور دارند که ما دانشگاه را برای این نسل صرفاً برای کسب مدرک تحصیلی نمی‌دانیم؛ بلکه باید مکانی باشد تا دانشجویان با کسب و کار و مهارت آشنا شوند.»

قدیری تصریح کرد: «از دو سال پیش گام‌های خوبی در این راستا برداشته شد، به‌عنوان مثال خود دانشگاه در مهارت و کسب و کار یک نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی و گلخانه هیدروپونیک، گلخانه هوشمند که به متراژ تقریبا ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع در حال درآمدزایی است.»

وی یادآور شد: «فعالیت‌های پژوهشی مانند استارت‌آپ‌ها و کارگاه‌های کارآفرینی را آغاز کرده‌ایم، تقریباً دو هفته پیش استارت‌آپ‌هایی در زمینه آب و انرژی و خاک برگزار کردیم، اختراعات از افرادی مانند دانش‌آموزان، دانشجویان و صاحبان ایده جمع‌آوری شده و استارت‌آپ‌هایی برگزار شده و تا چند ماه آینده استارت‌آپ تکمیلی را برگزار خواهیم کرد، ان‌شاءالله خروجی این استارت‌آپ‌ها مستقرشدن تیم‌هایی است که بتوانند در مراکز رشد دانشگاه کارهای پژوهشی خودشان را انجام دهند تا محصولی را به جامعه و بازار ارائه دهیم که برای حل مشکلات شهر مفید است.»

دانشگاه صرفاً محلی برای کسب مدرک تحصیل نباشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار تأکید کرد: «عملیاتی‌کردن ایده‌های صادرشده از جانب دانش‌آموزان، دانشجویان، مردم عادی، تحصیلکرده‌ها، نخبگان و افراد شهرستان موجب حل مشکلات و پیشرفت و ارتقای شهرستان می‌شود. خود دانشگاه محیطی را برای کسب و کار ایجاد کرده تا دانشگاه صرفاً محلی برای کسب مدرک تحصیل نباشد؛ بلکه محیطی برای کسب و کار و درآمدزایی باشد تا در نهایت دانشگاهی کارآفرین داشته باشیم.»

قدیری تصریح کرد: «دانشگاه  یک مجتمع سما هم دارد که امسال تغییرات بسیار مثبتی در مجتمع سما رخ داده و شعار ما این است «فما برای سما» که «فما» اختصار کلمات فرهنگی، مهارتی و آموزشی است. در بخش فرهنگی به آموزش آموزه‌های قرآنی پرداخته شده و در قسمت مهارت برای هر پایه یک مهارت خاص با معلم خاص خودش برای بچه‌ها کار می‌کنند که این کار خودش موجب آموزش کسب و کار و کارآفرینی شده است.»

وی اظهار کرد: «لطف، همت و تلاش استادان و تمام کارکنان موجب شده که امروزه اقداماتی در دانشگاه صورت گیرد. در آینده نزدیک ۴ هزار متر مربع گلخانه هیدروپونیک ساخته خواهد شد و یک نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی دیگر هم در دانشگاه احداث خواهد شد که تمام تجهیزات آن خریداری شده است. امیدواریم با همکاری تمام صاحبان ایده و مسئولان بتوانیم گام‌های بسیار خوبی در راستای حل مشکلات برداریم. باید با توجه به مقاومت دانشجویان در روز دانشجو، درس بگیرم که با مقاومت و ایستادگی مشکلات جامعه را حل کنیم.»

۱۶ آذر روز انزجار دانشجویان از استعمار و استبداد غرب

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار با اشاره به بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد واحد انار اظهار کرد: «همان‌طور که مستحضر هستید ۱۶ آذر روز دانشجو است و این روز، روز گرامیداشت حادثه سه شهید دانشجو (مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی) در سال ۳۲ در دانشگاه تهران است.»

قدیری افزود: «این روز، روز نفرت و انزجار دانشجویان از استعمار و استبداد غرب و هدف اصلی این روز بحث مقاومت و ایستادگی دانشجویان است. به‌مناسبت این روز مراسمی در دانشگاه برگزار خواهد شد که با حضور دانشجویان این روز را گرامی خواهیم داشت.»