پیام تبریک سرپرست دانشگاه دکتر قدیری به مناسب هفته پژوهش

1397/09/25 (9:05:39 AM)

مقام معظم رهبری:علم و تحقیق کلید قطعی پیشرفت کشور است.

در دنیای امروز،دانایی یکی از محورها و شاخص های اصلی پیشرفت جامعه به شمار می رود و منبع اصلی تولید اطلاعات و دانش جدید، حاصل فعالیتهای پژوهشی است که انجام می گیرد. لذا پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب می شود و راهی برای گسترش مرزهای علم و دانش  و گشودن افق های درخشان است.

هفته پژوهش و فناوری،فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می آورد تا تمامی فعالان این عرصه ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود،برای آینده برنامه ریزی و اقدام های بهتر و مهمتری را در دستور کار خود قرار دهند و فرصت مغتنمی جهت ایده پردازی و برنامه ریزی پژوهش محور در راستای طی نمودن مسیرتوسعه کشور می باشد.

اینجانب هفته پژوهش و فناوری رابه همه دانش پژوهان،پژوهشگران، و فرهیختگان عرض می نمایم و امیدوارم با تلاش و همت همه تلاش گران این عرصه شاهد موفقیت های چشمگیری در توسعه علمی کشورباشیم.

مقام معظم رهبری:علم و تحقیق کلید قطعی پیشرفت کشور است.