پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه

1398/04/16 (7:33:18 AM)

دکتر رضا قدیری رئیس دانشگاه آزاداسلامی اناردر پیامی، فرارسیدن پنجم ذیقعده روز بزرگداشت امامزادگان را به متولیان، خادمان و اصحاب بقاع متبرکه و همه ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت تبریک گفت

در پیام رئیس دانشگاه که به مناسبت 17 تیر - روز ملی بزرگداشت امامزادگان - منتشر شد، با اشاره به اینکه امامزادگان ملجاء و پناهگاه عاشقان و ارادتمندان به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت و کانون‌های دعا و راز و نیاز به درگاه حق  هستند آمده است: مقام معظم رهبری بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی تاکید فرموده‌اند،

در ادامه این پیام آمده است: نامگذاری پنجم ذیقعده در تقویم ملی کشور، گام ارزشمندی برای زدودن غبار فراموشی از چهره‌های مظلوم و گمنام امامزادگان کشور و معرفی و تبیین فرهنگ اهل بیت و معارف گران‌سنگ قرآنی است.»

در پایان این پیام آمده است: جا دارد از همت بلند و تلاش‌های ارزشمند همه متولیان، خادمان و اصحاب بقاع متبرکه که در فراهم شدن زمینه زیارت و اسقبال از زائران وعاشقان و ارداتمندان به بقاع متبرکه و امامزادگان تلاش می‌کنند قدردانی نموده و امید است در پرتو عنایات خداوند متعال و توجهات اهل بیت عصمت وطهارت (ع) شاهد شکوفایی وپر تو افشانی هر چه بیشتر این مشاهد متبرک در ایران اسلامی باشیم.