امروز : یکشنبه 98/12/4

9 دی ححماسه ای که نشان داد ملت ایران هم صدای ولایت اند

1398/10/08 (12:32:09 PM)

مردم با بصیرت ایران اسلامی در روز ماندگار 9 دی، حماسه ای ديگر آفريد و دشمنان خدا و دينش را مايوس و نا اميد ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آيت الله العظمی خامنه ای(دامت برکاته) را شاد ساخت.
9دی حماسه ای که در تاریخ ثبت شد و بار دیگر نشان داد ملت ایران هم صدای ولایت اند و بصیرت لازم برای شناسایی دوست از دشمن را دارند. حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورايی مردم حماسه ساز و ولايتمدار ايران اسلامی در راهپيمايی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاريخ انقلاب و برگ زريّن ديگری در افتخارات ملت غیور به حساب می آيد .
با نگاهی دوباره به حوادث سال 88 و به تبع آن حماسه 9 دی نقشه ها و افکار دشمنان انقلاب برای مسخ ونسخ انقلاب نمایان می شود و بصیرت همیشگی ملت ایران اسلامی نمایان تر.
از دیگر پیام های حماسه 9 دی این است که هرکس از هر گروه و جناحی بخواهد به اصل نظام و دستاوردهای گرانبهای آن چشم طمع بدوزد از ملت انقلابی و همیشه در صحنه ما سیلی محکمی خواهد خورد و این روز به هیچ جناح و گروهی تعلق ندارد و وظیفه همه ما این است که این روز گرامی بداریم و همیشه حامی و پشتیبان ولایت باشیم.
 ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی ، این روز را به همه مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون ملت ایران را در سایه عنایات امام عصر (عج) و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری از خداوند سبحان خواستارم

دکتر رضا قدیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انار