هدف کارمند خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است

1398/06/03 (3:19:51 PM)

بسمه تعالی

چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.

قدردانی از کارمند مسئول و وظیفه شناسی را که با بهره گیری  از تخصص، تعهد و کاربرد مهارت های لازم، احترام و اکرام به ارباب رجوع به خصوص دانشجویان، برای پیشرفت دانشگاه، با هدف اعتلاء و ارتقای فعالیت های علمی و عملی اهتمام می ورزد را یک فریضه میدانم و تلاش های بی دریغ و خالصانه همه کارمندان را که بازوان توانای دانشگاه در عرصه های مختلف به شمار می روند را پاس می دارم.

در حقیقت کارکنان و اعضای هیات علمی، دو بال اصلی رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه بوده و باعث توسعه و تعالی سازمانی می گردند، که با پیوند منطقی و مستمر بین سرمایه های فکری و انسانی دانشگاه و سرمایه های ساختاری است که می توان به تحولات مثبت در چشم انداز روشن دانشگاه امید بست.

اینجانب ضمن گرامیداشت روزکارمند این روز را به تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدر دانشگاه تبریک گفته و از درگاه ایزد منان برای این عزیزان بهروزی، موفقیت و سلامتی آرزومندم؛ امید است با کمک، همکاری و همراهی همه كاركنان دانشگاه در بهبود كيفيت كليه فعاليتها در مسیر رشد و اعتلای  و خدمت رسانی به جامعه دانشگاهی و جلب رضاي باري‌تعالي موفق‌تر از گذشته حركت نمائيم.

دکتر رضا قدیری اناری
                                                      رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد انار