تسلیت و تعزیت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15خرداد

1398/03/13 (8:33:17 AM)

چهاردهم خرداد 1368، سالگرد ارتحال ملكوتي حضرت امام خميني (ره)، روزي است كه ملت بزرگ ايران و حتي مستضعفان و آزادگان دنيا در فراق محبوب خود صاحب عزا شدند.

امام خمينی(ره) با سلوک علمـی و عملی خويش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشيد؛ جفاها ديد اما با ثبات قدم، روشنگری و تبيين راه درست و نادرست، گام در راه امام آزادگان ابا عبدالله الحسين (ع)گذاشت تا رهروانش نه با اکراه که با اختيار،مسير فردوس برين گيرند.

15 خرداد 1342 نیز نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملتی علیه استبداد و استعمار است که با نام و اندیشه و راه امام خمینی رحمه الله علیه پیوندی از یاد نرفتنی دارد.

سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و قیام پانزده خرداد، را به تمامی عاشقان و رهروان ولایت تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.