بازدید فرماندار از دانشگاه آزاداسلامی انار

1397/09/26 (8:11:11 AM)

مهندس زهرودی فرماندار انار به مناسبت روز پژوهش از دانشگاه آزاداسلامی این شهرستان بازدید نمود.

در این بازدید که حدود سه ساعت طول انجامیدفرماندار به اتفاق هیئت رئیسه واحد با حضور بر سر مقبره شهید گمنام با قرائت فاتحه یاد و خاطر شهدا را گرامی داشتند و سپس باحضور بر سر آرامگاه مرحوم علی اکبر امین خیر بزرگوارباقرائت فاتحه یاد ایشان را گرامی داشتند.

در این بازدید دکتر قدیری رپرست دانشگاه آزاداسلامی انارگزارشی از فعالیت های صورت گرفته در زمینه پژوهشی و دانش بنیان و کارهای انجام شده ارائه نمود.

در این بازدید فرماندار به اتفاق هیئت رئیسه واحداز ساختمان های خانه مسافر،کتابخانه،استخرشنا،سوله کارگاهی و آزمایشگاهی، سالن امتحانات ،مجموعه ورزشی امین،نیروگاه خورشیدی ،گلخانه هیدروپونیک و دیگر قسمت های دانشگاه بازدید نمودند.