امروز : دوشنبه 98/9/18

ولادت پیامبراکرم(ص) و امام جعفر صادق گرامی باد

1398/08/23 (1:02:03 PM)

با فرا رسیدن 17ربیع الاول و ایام ولادت حضرت ختمی مرتبط، محمد مصطفی  (ص) بار دیگر شمیم دل انگیز رسالت و نسیم آرام بخش عترت در جهان اسلام می وزد و نام و یاد پیامبر اعظم، همگان را به عصر نبوت رهنمون می شود.

روزگاری که هیچ آرمانی جز اعتلای توحید، پیش برد اسلام و زندگی مسلمانی در کار نبود، پیامبر آمده بود تا سخن توحید را به شعار گیتی تبدیل کند و تفرقه و تشتت را از میان بردارد.

پیامبر گرامی اسلام (ص) با حضور پر برکت خود جهان هستی را معنایی دیگر بخشید و مردم مظلوم و آزاده سراسر گیتی را از انوار ملکوتی اسلام عزیز ، دین رحمت و شفقت ، صلح و عدالت و الهام دهنده و روشنایی بخش بهره مند ساخت.وحدت و یکپارچگی مسلمانان و لزوم اتحاد و همدلی میان ایشان، از دستاوردهای دین مبین اسلام و آموزه های اسلامی و فرهنگ قرآنی است.

میلاد باسعادت عصاره نبوّت و ختم مرتبت، پیام‌آور عزت، رحمت و سعادت کلّ بشر،  حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام جعفر صادق (ع) را به تمامی مسلمانان جهان  تبریک وتهنیت عرض می نمایم