دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاداسلامی

1397/07/29 (2:06:57 PM)

1-لباس باید ساده،آراسته و در شان دانشگاه باشد.

2-پوشش کامل بدن بجز صورت و دست هاتا مچ برای بانوان الزامی است.

3-پوشش بانوان با چادر،شلوار مقنعه یاروسری بارنگ مناسب،جوراب غیرنازک و کفش متعارف باشد.

4-استفاده از مانتونامناسب،کوتاه،چاک دار،آستین کوتاه(ساق دست نما)چسبان،دارای رنگ تند و زننده،جلو باز و بدون دکمه ممنوع می باشد.

5-پوشش آقایان با پیراهن آستین دار و یقه معمولی،شلوار ساده،رسمی و بلند می باشد.

6-آرایش و پیرایش غیر متعارف مو مانند بافتن،مش کردن،تیغ تیغی و....برای آقایان ممنوع است.

7-استفاده از لباس اندامی،نازک،تنگ و چسبان،بدن نماو شلوار استریج ممنوع است.

8-چاپ هرگونه نقوش،کلمات زننده و رکیک،علائم و نشانه گروه های انحرافی،تصاویرزن،تصاویر فکاهی و پوچ و بی معنیفشعارهای قومی و نژادی، تبلیغات تجاری و توهین آمیز برروی بدن،پوشش،مچ بند،پیشانی بند،کمربند،انگشتر و کیف ممنوع است.
9-استفاده از آرایش زننده،جواهرات و زیور آلات نامتعارف ممنوع است.
10-هرگونه رفتاری که با اصول سازمانی،ضوابط ومقررات اخلاقی،فرهنگی و اجتماعی کلاس درس،آزمایشگاه،خوابگاه و محیط دانشگاه مغایر باشد ممنوع است.