امروز : یکشنبه 98/8/26

بازدید معاونت تحقیقات،فناوری و نوآوری دانشگاه آزاداسلامی از واحدانار

1398/06/04 (1:01:49 PM)

بازدید معاونت تحقیقات،فناوری و نوآوری دانشگاه آزاداسلامی از واحدانار

دکتر دهقانی به اتفقاق هیئت همراه از پروژه های اقتصادی و دانش بنیان دانشگاه آزاداسلامی انار بازدید نمود.

در ابتدای این مراسم دکتر رضاقدیری رئیس واحد گزارشی از فعالیتهای اقتصادی و دانش بنیان صورت گرفته در این واحد دانشگاهی را ارائه نمود.

ایشان افزود نیروگاه خورشیدی 100کیلوواتی باهزینه ای بالغ بر600میلیون تومان و در مدت زمان شش ماه احداث و به بهره برداری رسیدوبرق تولیدی آن وارد می باشد.

وی افزودمجوزساخت یک نیروگاه 100کیلو واتی دیگرنیزاخذشده و کارساخت و اجرای آن دراولین فرصت آغازخواهدشد.

ایشان اظهار داشت مجوز افزایش گلخانه به ده هزارمترمربع اخذ و کلیه زیرساخت های آن نیز انجام شده وبه زودی کار اجرا آغاز خواهدشد.

ایشان درپایان اعلام نمود مرحله دوم کاشت کوجه فرنگی در نیمه اول شهریور آغاز خواهدشد.

درادامه دکتردهقانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاداسلامی طرح های اقتصادی و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی را بسیار عالی دانست و افزود واحد انار یکی از بهترین گلخانه های کشور را داراست .

ایشان افزود واحد انار باتوجه به پتانسیلی که داردباید پارک علم و فناوری در این واحد تاسیس گردد و به سمت و سوی پژوهشی گام برداشت.