امروز : سه_شنبه 98/11/1

پذیرش بدون آزمون دانشجو در بیش از 50رشته کاردانی و کارشناسی برای ترم بهمن

1398/09/19 (2:06:49 PM)

دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار دربیش از۵۰ رشته تحصیلی کاردانی و کارشناسی برای ترم بهمن بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحداناربا شعار «تحقق آرمان تحصیل آسان، همگانی و بدون گره‌های کنکوری» آمادگی کامل خود را برای پذیرش بدون کنکور دانشجو دربیش از۵۰ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی اعلام می‌کند.

«این واحد دانشگاهی بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان انار بوده و اکنون ۱ رشته دکتری، ۱۸ رشته کارشناسی ارشد وبیش از ۵۰ رشته کاردانی و کارشناسی آماده ارائه خدمت به متقاضیان و مشتاقان تحصیل در این دانشگاه است.»

«دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه آزاداسلامی انار از تسهیلات مالی شامل وام‌های متعدد(شهریه، صندوق رفاه،وام های بلندمدت)برخوردار خواهند بود.»

«داوطلبان می‌توانند برای ثبت نام بدون آزمون می توانند با در دست داشتن یک قطعه عکس به صورت حضوری به دانشگاه آزاد اسلامی انارمراجعه کنند.»

رشته های جدید این واحد دانشگاهی (کارشناسی ناپیوسته نوازندگی موسیقی ایرانی،کاردانی ناپیوسته علوم ورزشی، کارشناسی ناپیوسته حقوق،کارشناسی ناپیوسته متالوژی و کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی )
می باشد و ازکلیه علاقه مندان به این رشته ثبت نام به عمل می آورد
تلفن های ۰۹۱۳۸۹۱۲۳۱۸ و ۰۹۰۵۲۸۸۷۱۷۲ جهت راهنمایی و پاسخگویی به علاقه مندان می باشد.