امروز : پنجشنبه 98/9/14

نشست هم اندیشی با موضوع ولادت امام رضا(ع)

1398/04/23 (10:43:01 AM)

نشست هم اندیشی به مناسبت ولادت امام رضا(ع)

به مناسبت ولادت امام رضا(ع) نشست هم اندیشی به مناسبت ولادت امام هشتم باحضور کارکنان و سخنرانی امام جمعه شهرستان در محل سالن کنفرانس برگزار گردید

حجه الاسلام منتظری امام جمعه شهرستان در این نشست ولادت امام رضا(ع) امام هشتم شیعیان را تبریک وتهنیت گفت.

ایشان افزود:امام رضا در زمان امام هفتم دوران سختی را گذراند و سال های سال  از نعمت پدر محروم بود و پدرشان در زندان به سر می برد بعد ازشهادت امام هفتم دوران امامت امام رضا شروع شد و مامون عباسی از ترس اینکه ایشان همه را به قیام دعوت کند از امام رضا خواست تا به خراسان بیاید و دعوت او رابپذیرد وقدرت و حکومت دست ایشان باشد.

وی در ادامه افزود:سبک و سیره امام رضا خیلی زیاد است وی در حین سفری که به خراسان داشتند بیشترین استفاده را از این سفر داشت و از شهرهای مختلفی عبور می کرد و با مردمان آن شهر به بحث و گفتگو می نشست از دیگر ویژگی های امام هشتم مهربانی و رئوف بودن آن بودکه نسبت به دیگران داشت از جمله ترحم نمودن نسبت به حیوانات(آهو) و مسلمان را نیز بسیار دوست داشت و عنایت خاصی نسبت به آنها داشت.