امروز : یکشنبه 98/8/26

سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) گرامی باد

1398/08/16 (8:04:00 AM)

الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِیمِ بِسْمِ اللَّـهِ

نهم ربیع اول، مصادف با آغاز امامت امام زمان (عج) روز تجلی حاکمیت مستضعفان بر جهان، روز نوید دهنده پیروزی حق بر باطل و روز شادی شیعیان است، سالروز آغاز امامت آن بزرگ منجی عالم بشریت که به امر حق تعالی سالها از نظرها پنهان مانده و با ظهور وی حق بر جهان حاکم خواهد شد.

پر واضح است در عصر حاضر و مشاهده  بی عدالتی های موجود در جهان از جمله ظلم و ستم استکبار جهانی و همدستانش در قبال مسلمانان بویژه شیعیان باید سعی نماییم نسلی تربیت کنیم که اهداف حقیقی مهدی موعود را شناخته و برای تحقق آن تلاش نمایند.

فرا رسیدن نهم ربیع سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) به محضر مقام معظم رهبری و تمامی شیعیان جهان، حرکت در راستای دین مداری و اعتقاد و التزام به سیره پاک معصومین (ع) تحت رهبری مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) را از درگاه ایزد منان برای تمامی مردم شریف ایران و خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران خواستاریم و امیدواریم در آینده ای نزدیک با همدلی، اتحاد و تدبیر بین تمامی آحاد جامعه ، به دست طلایه دار ایثار و حماسه، زعیم منتظران ولی عصر و صاحب نصر، حضرت امام خامنه ای عزیز که عرصه ی عشق و انتظار را علمداری میکند نظام اسلامی را به صاحب اصلی آن، حضرت مهدی (عج)  برسانیم.

دکتر رضا قدیری
                                       رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد انار