امروز : سه_شنبه 98/11/1

تبریک هفته پژوهش

1398/09/25 (3:05:05 PM)

بسمعه تعالی

در دنیای امرور،دانایی یکی از محورهاو شاخص های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار می رود ومنبع اصلی تولید اطلاعات و دانش جدید،حاصل فعالیتهای پژوهشی است که انجام می گیرد.

لذا پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب می شود وراهی برای گسترش مرزهای علم ودانش و گشودن افق های درخشان است. هفته پژوهش وفناوری فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعادمختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می آورد تا تمامی فعالان این عرصه ضمن اطلاع از روند ها و وضعیت موجود،برای آینده برنامه ریزی و اقدام های بهتر و مهم تری در را در دستور کار خود قرار دهند و فرصت مغتنمی جهت ایده پردازی  و برنامه ریزی پژوهش محور در راستای طی نمودن توسعه کشور می باشد .

اینجانب هفته پژوهش و فناوری را به همه دانش پژوهان،پژوهشگران و استادان و فرهیختگان تبریک عرض می نمایم و امیدوارم باتلاش و همت همه تلاش گران این عرصه،شاهد موفقیت های چشمگیری در توسعه علمی کشور باشیم.