پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت شهادت مظلومانه شهدای انهدام هواپیمای مسافربری

1398/04/11 (10:59:42 AM)

دوازدهم تیرماه سالگرد شهادت مظلومانه شهدای انهدام هواپیمای مسافربری ایرباس جمهوری اسلامی ایران توسط ناو آمریکایی بر فراز آبهای خلیج فارس را به خانواده معظم شهدا و بازماندگان و مردم عزیز تسلیت می گویم.

.

دوازدهم تیرماه هر سال، مصادف است با سالگرد جنایت ضد انسانی انهدام هواپیمای مسافربری ایران، بر فراز آب های خلیج فارس، توسط ناو آمریکایی وینسنس و شهادت مظلومانه ۲۹۰ نفر بی گناه و بدون توان دفاعی..

.

یکی از اهداف پنهان آمریکا از انهدام هواپیمای ایرباس پرواز شماره ۶۵۵ برفراز آبهای ایران درخلیج فارس فراهم نمودن فرار عراق از پذیرش شکست های متوالی در جبهه های زمینی بود.

..

فاجعه شلیک ناو آمریکایی وینسنس به هواپیمای مسافربری ایرباس نقض حاکمیت ایران در آب‌های سرزمینی خود از موارد نقض حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و حقوق سازمان بین‌المللی هوانوردی محسوب می‌شود.

.

گرامیداشت دوازدهم تیرماه می تواند یاد آن شهیدان بی دفاع را در خاطره ها زنده نگه دارد و خوی وحشی گری دشمن اصلی ملت های آزاده را به نسل های آینده یادآوری کند.

.

یادگاران شهدای آسمانی را تمجید می نمایم که با مشکلات موجود مسیرهمدلی و وفای به عهد با شهدای مظلوم را طی نموده اند