امروز : دوشنبه 98/9/18

بازدید معاون وزیر ورزش و جوانان از زمین چمن مصنوعی در حال احداث مجتمع آموزشی و فرهنگی سما واحدانار

1398/09/10 (10:36:38 AM)

مهندس جمشید تقی زاده معاونت پارلمانی و امور استان های وزارت ورزش و جوانان و هیات همراه از زمین چمن مصنوعی مجتمع آموزشی و فرهنگی مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاداسلامی واحد انار بازدید کردند.

تقی زاده در این بازدید ازنزدیک در جریان فعالیت های انجام شده قرار گرفت و دستورات لازم را در خصوص اتمام این پروژه و بهره برداری از آن را اعلام نمود.

در این سفر دکتر دهقانی معاونت عمرانی استاندار ی کرمان،مهندس  پاریزی مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان،مهندس شهبازی مدیر کل مجتمع مس سرچشمه،مهندس انارکی محمدی نماینده مردم شهرستان های انارورفسنجان در مجلس شورای اسلامی، علی زهرودی فرماندار شهرستان انار،هیات رئیسه دانشگاه آزاداسلامی و دیگر مسئولین شهرستان ایشان را همراهی کردند.

زمین چمن مصنوعی مجتمع آموزشی و فرهنگی مدارس سما بامشارکت مجتمع مس سرچشمه و دانشگاه آزاداسلامی انار در حال ساخت می باشد که کلیه زیرساخت های آن انجام شده و چمن آن نیز آماده می باشد و نصب آن ظرف چند روز آینده آغاز خواهد شد.