امروز : دوشنبه 98/9/18

رحلت رسول اکرم(ص)،شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا(ع) تسلیت باد

1398/08/02 (12:43:12 PM)

۲۸صفر در سوگ سالروز رحلت آخرین رسول خدا، نگین خاتم نبوت، عينيت قرآن کريم بر مسلمین جهان حضرت رسول اکرم صلی‌الله عليه و آله و شهادت مظلومانه سبط اکبر پیامبر(ص) و کریم آل طه، دومین امام معصوم ، امام حسن مجتبی (ع) می نشینیم.

بی تردید، راه رستگاری بشر تمسک به اهل‌بیت است و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ائمه و بزرگان  دین اسلام می‌تواند انسان‌ها و جهان بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و مسیر توحید و تقوی را به ما نشان دهد.

امید است در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) و عنایت خداوند متعال، توفیق پیروی از کلام حق در تمامی جنبه های زندگی به خصوص در راستای رشد و تعالی انسانیت را داشته باشیم .

رحلت جانگداز و ملکوتی خاتم مهربانى و رحمت، پیامبر عظیم‌الشأن اسلام حضرت رسول اکرم (ص)، شهادت سبط اکبر و کریم آل طه امام حسن مجتبی (ع) وامام رضا(ع)را به عموم مسلمانان و شیفتگان پیامبر اخلاق و شفقت و امامان همام تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند منان، قبولی عزاداری و سوگواری های مردم غیور و مومن را در ماههای محرم و صفر خواستاریم.

دانشگاه آزاداسلامی واحدانار