امروز : سه_شنبه 98/11/1

برگزاری مراسم 16 آذر روز دانشجو

1398/09/17 (2:28:18 PM)

به مناسبت شانزدهم آذر روز دانشجو مراسمی با حضور اساتید،کارکنان و دانشجویان در مسجد ولی عصر(عج)دانشگاه آزاد انار برگزار گردید.
به مناسبت شانزدهم آذر روز دانشجو مراسمی با حضور اساتید،کارکنان و دانشجویان در مسجد ولی عصر(عج) این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
در این مراسم دکتر مجیدی عضو هیات علمی دانشگاه کرمان به نقش دانشجویان در عمران و آبادانی کشور اشاره کرد و گفت شما دانشجویان باید تمام تلاش و همت خود را به کار گرفته و از این کشور دفاع کنید.
ایشان افزودند:محیط دانشگاه یک محیط بانشاط و زنده است و همه شماها با انگیزه و احساس در دانشگاه به تحصیل علم و دانش می پردازید و در آینده نیز از نخبگان خواهید بود.
دکتر مجیدی افزود:دانشجویان دانشگاه ها نقش عمده ای در استقلال کشور داشته و دارند و همین امر باعث شد تا شما در ۱۶ آذر در مقابل استبداد و دیکتاتوری غرب مقاومت و ایستادگی کنید و ملت را از خیانت‌ها و جنایت های آنان آگاه سازید تا نسبت به مسائل هوشیار باشند ودر مقابل انحرافات شجاعانه قیام کنند.
از دیگر برنامه های این مراسم اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و برگزاری مولودی بود.